Facebook Twitter

Nou curs internațional online de analiză a riscurilor pentru sectorul agroalimentar

Universitatea din Buenos Aires (Argentina) a lansat un nou curs online, în limba spaniolă, despre analiza riscurilor pentru sectorul agroalimentar.

Noul curs abordează instrumente metodologice și se adaugă unui prim curs care se concentrează pe bazele conceptuale ale analizei riscului.

Pe plan internațional, aceste cursuri sunt deschise absolvenților universităților străine care au absolvit cel puțin un curriculum de 2.600 de ore de predare sau până la o pregătire echivalentă de nivel I de master. Pentru a urma noul curs (instrumente metodologice) trebuie să-l fi parcurs și promovat pe primul (baze conceptuale).

Noul curs este organizat în două module și un atelier de analiză de caz. Durata sa este de două sute opt ore teoretice și practice și este cotat cu treisprezece credite. Activitățile vor consta în cursuri și ateliere atât față în față, cât și la distanță, pentru această ultimă modalitate fiind prevăzute aproximativ 25% din orele de curs. Cursul va discuta despre evaluarea riscurilor inputurilor pentru uz agricol, siguranța alimentelor, riscurile în biotehnologie, comunicarea riscurilor, strategiile și tehnicile de negociere, sursele și gestionarea informațiilor.

Mai jos regăsiți linkurile către cele două cursuri existente și unde puteți găsi toate informațiile necesare. Puteți obține și alte informații scriind la e-mailurile care apar în secțiunea de contact de pe web.

1. http://epg.agro.uba.ar/carreras/programas-de-actualizacion/analisis-de-riesgo-para-el-sector-agroalimentario-1-bases-conceptuales/ și

2.http://epg.agro.uba.ar/carreras/programas-de-actualizacion/actualizacion-en-analisis-de-riesgo-para-el-sector-agroalimentario-2-herramientas-metodologicas/#aran 
 
 
 
 
 

Abonează-te la Newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele știri și oferte, abonează-te la newsletter. Nu trimitem spam.