Facebook Twitter

Membrii Asociatiei

A.P.A. Brăila 
Asociația Producătorilor Agricoli Brăila este o organizație profesională, non-guvernamentală și non-profit, constituită prin liberul consimțământ al membrilor săi, producătorii agricoli. A.P.A. Brăila este persoană juridică și funcționează în conformitate cu legislația româna în vigoare.

Biotehgen
Centrul de Biotehnologii Microbiene este o organizație non-guvernamentală, cu profil de cercetare-dezvoltare, înființat în anul 2002, în cadrul USAMV-București-Facultatea de Biotehnologii. Echipa de cercetare are o structură complexă și dispune de echipamente pentru efectuarea experimentelor necesare, fiind capabilă să acopere toate sarcinile științifice, practice-aplicative manageriale ce decurg din obiectivele proiectelor de cercetare, dată fiind pregatirea foarte bună a fiecarui membru în domeniul său de activitate.

Corteva
Corteva Agriscience™, divizia de agricultură a companiei DowDuPont™, este una dintre cele mai mari companii din agricultură, dedicată exclusiv acestui domeniu. Prin îmbinarea competențelor unor companii reputate precum DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection și Dow AgroSciences, au fost reuniți în aceeași echipă unii dintre cei mai talentați oameni din industrie. Mai mult, expertiza Corteva Agriscience™ este consolidată și de o serie de rezultate cuantificate de-a lungul a două secole de cercetări științifice ce marchează evoluția vieții producătorilor și consumatorilor din întreaga lume.

Monsanto
Monsanto este unul dintre liderii globali ce oferă soluții bazate pe tehnologie și produse agricole care îmbunătățesc productivitatea la nivel de fermă și calitatea hranei. Monsanto continuă să susțină atât fermierii mici cât și pe cei mari pentru a produce mai mult în timp ce se conservă mai mult resursele noastre naturale, cum ar fi apa și energia.

Syngenta 
Syngenta este lider pe piața locală de semințe și produse pentru protecția plantelor, pregătită pentru a răspunde noilor provocări generate de dezvoltarea rapidă a agriculturii din România. 
 
 
 
 
 

Abonează-te la Newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele știri și oferte, abonează-te la newsletter. Nu trimitem spam.