Facebook Twitter

EuropaBio împlinește un sfert de veac!

EuropaBio, principala asociație europeană din domeniul științelor vieții, dă startul seriei de evenimente menite a marca împlinirea a 25 de ani de la fondarea organizației. În cadrul evenimentelor aniversare vor fi evocate
cele mai semnificative progrese științifice și comerciale în biotehnologia europeană.

Ele vor fi prezentate gradat, marcând fiecare an din ultimul sfert de secol, separat.
Ca parte a aniversării, EuropaBio, împreună cu membrii și partenerii săi, vor nominaliza cele mai de impact dezvoltări intersectoriale, precum și modul în care acestea au interacționat cu societatea și mediul.

Cei 25 de ani de progrese științifice vor fi rememorați prin intermediul seminariilor on-line, interviuri și recenzii având ca subiecte factorii cheie ai biotehnologiei.

Evenimentul de gală al aniversării și care va marca încheierea șirului de acțiuni va fi acordarea Premiului EuropaBio pentru IMM-uri, pe anul 2021, în cadrul unei ceremonii ce se va desfășura la Bruxelles.
Un site web dedicat, www.europabio25.org va găzdui prezentările științifice și
prezentarea de afaceri din domeniul biotehnologiei, nominalizate de membri.
Dr. Claire Skentelbery, directorul general al EuropaBio, a declarat: „2021 este o minunată ocazie de a celebra imensele progrese științifice și societale realizate grație biotehnologiei din 1996 încoace. Anul acesta, dintre toți anii, arată rolul vital pe care îl joacă biotehnologia într-o societate sănătoasă, în timp ce Acordul Verde aduce biotehnologia în centrul mijloacelor de acțiune pentru a face Planeta durabilă ”.
Evenimentele aniversare EuropaBio pentru întregul an 2021 pot fi urmărite prin intermediul newsletter-ului săptămânal oficial al organizației și pe site-ul dedicat aniversării, www.europabio25.org.



 
 
 
 
 
 

Abonează-te la Newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele știri și oferte, abonează-te la newsletter. Nu trimitem spam.