Facebook Twitter

Află despre Agrobiotechrom

AgroBiotechRom este o asociaţie profesională, având caracter independent, non-guvernamental, non-profit, apolitic, având personalitate juridică și fiind guvernată de legislația națională și europeană în vigoare.


AgroBiotechRom comunică îndeaproape cu toate entitățile importante din domeniul agriculturii și industriei alimentare, inclusiv cel al biotehnologiilor, și menține vizibilitatea subiectelor de interes. Asociația se implică în proiecte relevante, prin evenimente dedicate și activități conexe. AgroBiotechRom organizează diferite proiecte educaționale, sociale, informative, practice, dezvoltate local și internațional. Asociația este membru al CropLife Europe (Asociația Europeană Crop Life).

AgroBiotechRom este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) începând cu anul 2017.


AgroBiotechRom, cunoscută anterior ca membru al Asociației Europene de Bioindustrie EuropaBio, și-a extins scopul de activitate începând cu 01 Aprilie 2022. Pe lângă subiectul de biotehnologii, va desfășura activități și acțiuni relevante întregului domeniu de agricultură și industrie alimentară. Agrobiotechrom este membră a Organizației CropLife Europe, făcând parte din cele 32 de asociații naționale ale acesteia. 
 
 
 
 
 

Abonează-te la Newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele știri și oferte, abonează-te la newsletter. Nu trimitem spam.