Facebook Twitter

Despre AgroBiotechRom

AgroBiotechRom este o asociaţie profesională, având caracter independent, non-guvernamental, non-profit, apolitic, având personalitate juridică și fiind guvernată de legislația națională și europeană în vigoare.

AgroBiotechRom comunică îndeaproape cu toate entitățile importante din domeniul agriculturii și industriei alimentare, inclusiv cel al biotehnologiilor, și menține vizibilitatea subiectelor de interes. Asociația se implică în proiecte relevante, prin evenimente dedicate și activități conexe. AgroBiotechRom organizează diferite proiecte educaționale, sociale, informative, practice, dezvoltate local și internațional.

AgroBiotechRom este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) începând cu anul 2017.

AgroBiotechRom, cunoscută anterior ca făcând parte din Asociația Europeană de Bioindustrie EuropaBio, și-a extins obiectul de activitate începând cu 01 Aprilie 2022. Pe lângă subiectul dedicat biotehnologiilor, aceasta desfășoară activități și acțiuni relevante pentru întreg domeniu de agricultură și industrie alimentară. In prezent, Asociația este parte a CropLife Europe. 
 
 
 
 
 

Abonează-te la Newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele știri și oferte, abonează-te la newsletter. Nu trimitem spam.