Facebook Twitter

Joanna Dupont-Inglis despre rezultatul europarlamentarelor: ”Au apărut fisuri în UE”

 

Într-un comunicat postat pe site-ul organizației EuropaBio, d-na Joanna Dupont – Inglis, secretarul general al Organizației, și-a exprimat, în următorii termeni, opinia despre rezultatul alegerilor europarlamentare:

 

După decenii de progres, realizând idealuri și obiective comune, au apărut fisuri în Uniunea Europeană. Pentru a depăși fragmentarea UE, demonstrată de rezultatele alegerilor, și pentru a construi o Europă mai puternică pentru viitor, noul Parlament European și Comisia vor trebui să asigure o claritate reală a viziunii lor și să adopte o conducere politică îndrăzneață. Aceasta înseamnă că trebuie să se respecte angajamentele asumate în favoarea beneficiilor societății, protecției mediului și a climei și prosperității economice. Acestea sunt obiectivele existențiale pentru care merită să se reunească! Dar, pentru a le

atinge, ideologia reductivă, pe termen scurt, populist, trebuie să fie pusă deoparte în favoarea unui dialog constructiv care să permită industriei și tehnologiei europene transformatoare, cum ar fi biotehnologia, să ofere soluțiile necesare. EuropaBio, Centrul European pentru o comunitate a creșterii industriei, oamenii de știință, experții, inovatorii și studenții, care lucrează toate domeniile biotehnologiei, sunt gata să sprijine aceste ambiții!” 
 
 
 
 
 

Abonează-te la Newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele știri și oferte, abonează-te la newsletter. Nu trimitem spam.