Syngenta

Syngenta in lume

Syngenta este lider mondial în agricultura, preocupat sa ofere solutii inovatoare pentru dezvoltarea unei agriculturi durabile. Compania este lider mondial în protectia plantelor si ocupa locul 3 ca cifra de afaceri pe piata semintelor de mare valoare comerciala. In anul 2008, Syngenta a investit in cercetare-dezvoltare 969 milioane USD. Syngenta are un numar de aproximativ 24.000 angajati în peste 90 de tari.
Avem credinta ca putem oferi hrana mai buna pentru o lume mai buna, prin solutii deosebite pentru culturi si suntem mândri ca ne putem respecta angajamentele luate fata de toti partenerii nostrii.

Syngenta in Romania

În România, Syngenta Agro SRL si-a inceput activitatea in 2002, desfasurata in 6 regiuni tradiţionale, oferind toate produsele si serviciile specifice pentru nevoile agricole fiecărei zone.
Syngenta promovează soluţii şi tehnologii pentru toţi agricultorii – atât pentru ferme moderne, unde este aplicata agricultura intensivă cat şi pentru producătorii individuali, care practică o agricultură tradiţională (cu resurse limitate tehnice şi financiare), pe loturi de mici dimensiuni.
Viziunea după care se ghidează compania noastră este „Hrană mai bună pentru o lume mai bună, protejând, în acelaşi timp, mediul înconjurător”. Prin urmare, Syngenta pune la dispoziţia fermierilor din România produse de cea mai bună calitate, sigure pentru culturi, utilizatori şi mediu, sprijinindu-i în obţinerea unor producţii sporite şi de calitate superioară.
Ne dezvoltam într-un mediu concurenţial şi deschis. Toate eforturile noastre sunt îndreptate spre obţinerea unor rezultate remarcabile şi să respecte angajamentele asumate.
Portofoliul Syngenta acoperă o gamă largă de culturi cu potenţial de creştere semnificativă. În anul 2008, portofoliul diversificat de semințe a fost bine poziționat pe piață pentru a răspunde la schimbările globale ale suprafețelor agricole. Compania noastră a beneficiat, de asemenea, de o mai bună prezență pe piețele noi, unde nevoia pentru semințele de valoare reprezintă un eveniment important în modernizarea și susținerea unei agriculturi durabile.
Agricultura se confruntă cu o provocare majoră: cultivatorii trebuie să obtina productii mai mari, cu resurse naturale limitate. Prin produsele şi tehnologiile noastre,contribuim la utilizarea eficientă şi responsabilă a acestor resurse.
Syngenta contribuie la menţinerea terenurilor arabile existente, prin cercetare şi promovarea unor metode de agriculturii durabile.

Prin cercetare, o prezență globală și angajament față de partenerii noștri, contribuim la creșterea productivității culturilor, protecția mediului înconjurător, a sănătății populației și calității vieții. Pentru mai multe informații despre Syngenta vă rugăm să accesați

http://www.nk.com/ro
http://www.syngenta.ro